Ja, det är jag igen

Det har runnit mycket vatten under broarna sedan jag senast förpestade internet med strunt. Det har antagligen även byggts nya broar för att låta vattnet rinna. Inget att kommentera vidare antar jag, men nog var det värt att nämna?
 
Hade jag tagit på mig att sammanfatta vad som hänt sedan jag skrev senast hade jag blivit tvungen att kontakta ett förlag först, det händer mycket nu, kanske för mycket. Jag möter fantastiska toppar, där man kan inkludera en norrlandsresa, full pott på teoriprovet, men även en massa annat. Otroligt mycket annat. Men en topp är ingen topp om det inte finns sluttningar också. Och det finns det. Det finns något som springer runt i mina kulisser och bara genom sin närvaro sprider någon sorts obehag. Jag kan inte sätta fingret på vad det är, än mindre sätta ord på det, även om det finns personer som försöker få mig till det, något jag uppskattar. Livet är intensivt som fan och efter varje händelse väntar en ny hög längre fram och jag känner att jag missar hälften längs vägen. Just nu springer jag fram i mitt liv, problemet är att jag gör det på en motorväg. Och trots att jag numer vet att det är förbjudet att lifta där så möter jag ändå människor som ger mig välbehövlig skjuts. Och än så länge har jag klarat mig från både kollision och att hoppa in i fel bil.
 
Thåströms nya platta släpptes igår. En ny epok i musikens värld, och en höjdpunkt för mig. Har ännu inte hört tillräckligt för att säga hur bra det är, men nog är det bra. Nästa fredag spelar han i Göteborg och det är fantastiskt. Och i sommar ska jag få se UFO igen. På SwedenRock. Längtan börjar bli stark redan nu och den kommer inte att avta under våren. Det ska bli härligt att stå där i ett glatt folkhav och se sina idoler riva av låtarna man vill höra, och runtom är det svensk sommar. Och i fickan ligger ett körkort. Det vore stort.

Jag lägger ner pennan igen. Men den här gången ska jag komma ihåg var jag lägger den.

RSS 2.0